Xenos

Xenos is een Woonwinkel gelegen aan Oudestraat 29 in Kampen.

Meer informatie over Xenos in Kampen

Bij Xenos vind je verrassende en voordelige producten om het thuis gezellig te maken. Xenos is een van de verrassendste winkels van Nederland, waar je steeds weer wordt verrast door leuke en altijd laag geprijsde producten die gezellig anders zijn. Xenos is sinds 1973 een succesvolle winkelformule met bijna 150 filialen in Nederland. Het begon als een importeur van artikelen uit China en India, die nog nergens anders te vinden waren. Nu is Xenos uitgegroeid tot een keten van woon-, huishoud- en cadeauwinkels met lage prijzen. De filialen worden dagelijks bevoorraad vanuit het distributiecentrum in Waalwijk. Je kunt ook online producten kopen op de website. De klantenservice is telefonisch bereikbaar en je kunt een winkel in de buurt vinden door je postcode of woonplaats in te vullen. Door je aan te melden voor de nieuwsbrief ontvang je 10% korting op je eerste online bestelling. Je kunt Xenos volgen op social media om op de hoogte te blijven.

Wil je weten wat Xenos verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Xenos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Xenos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Xenos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Xenos reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Xenos

Bezoekers bekeken ook