Wibra

Wibra is een Kledingwinkel gelegen aan Geerstraat 9 in Kampen.

Meer informatie over Wibra in Kampen

Wibra is een winkel die er is om het alledaagse gezinsleven leuker en gemakkelijker te maken. Ze hebben een uitgebreid assortiment aan schoonmaak- en opbergartikelen, voordelige vrijetijdsartikelen, keuken- en kookartikelen en kleding. Ze streven ernaar om ervoor te zorgen dat het huis schoon en opgeruimd is, maar ook een plek is om gezellig te genieten. De kledingkast is trendy en actueel en iedereen in het gezin voelt zich mooi en verzorgd. Wibra is er voor de dagelijkse en bijzondere levensmomenten in het gezin, en ze helpen hun klanten er met minder altijd meer van te maken. Je kunt je bestelling binnen 2 werkdagen thuis ontvangen, veilig betalen met verschillende betaalmethoden en gratis retourneren in de winkels. Daarnaast kun je ook een winkel bij jou in de buurt vinden. Als je op de hoogte wilt blijven van mooie kortingsacties, kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief.

Wil je weten wat Wibra verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wibra of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wibra? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wibra het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Wibra reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wibra

Bezoekers bekeken ook