Zeeman Kampen Oudestraat

Zeeman Kampen Oudestraat is een Kledingwinkel gelegen aan Oudestraat 47 in Kampen.

Meer informatie over Zeeman Kampen Oudestraat in Kampen

Bij Zeeman Kampen kun je terecht voor een ruim assortiment kleding, huishoudtextiel en breigaren. Zeeman staat bekend om de goede kwaliteit van hun producten, die steeds meer gemaakt worden van duurzame materialen. En natuurlijk zijn de prijzen altijd laag, omdat Zeeman alles eenvoudig houdt. In de winkel vind je kleding voor het hele gezin, van baby's tot volwassenen. Ze hebben basics, lingerie, pyjama's en ondergoed met verschillende prints. Daarnaast kun je bij Zeeman terecht voor huishoudtextiel zoals theedoeken en handdoeken in diverse kleuren, en een ruime collectie haak- en breigaren in allerlei kleuren en materialen. En als je schoonmaakartikelen nodig hebt, hebben ze die ook altijd op voorraad. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste producten en aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de e-mailnieuwsbrief van Zeeman.

Wil je weten wat Zeeman Kampen Oudestraat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zeeman Kampen Oudestraat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zeeman Kampen Oudestraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zeeman Kampen Oudestraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Zeeman Kampen Oudestraat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zeeman Kampen Oudestraat

Bezoekers bekeken ook