ALDI

ALDI is een Supermarkt gelegen aan 4f, F in Kampen.

Meer informatie over ALDI in Kampen

Bij ALDI vind je alles wat je nodig hebt voor je dagelijkse boodschappen, en dat ook nog eens tegen een lagere prijs. Met een breed assortiment van ruim 900 producten streven ze altijd naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. Zowel de eigen huismerken als A-merken zijn van topkwaliteit en betaalbaarder dan bij andere supermarkten. Daarnaast hebben ze veel lokale en biologische producten en regelmatig mooie aanbiedingen. ALDI is een van de grootste discount-supermarkten van het land, en met ongeveer 500 winkels is er altijd wel een ALDI supermarkt bij jou in de buurt. Door te werken met producten van eigen bodem zorgen ze voor versheid en verminderen ze de CO2-uitstoot. Ook gaan ze de strijd aan tegen voedselverspilling door slim in te kopen en samen te werken met de Voedselbank. Kortom, boodschappen doen bij ALDI is niet alleen goedkoper, maar ook gemakkelijk, comfortabel en verantwoord.

Wil je weten wat ALDI verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ALDI of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ALDI? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ALDI het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar ALDI reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ALDI

Bezoekers bekeken ook