Boven Banket B.V.

Boven Banket B.V. is een Supermarkt gelegen aan Eckertstraat 25-B in Kampen.

Meer informatie over Boven Banket B.V. in Kampen

Eurofoodgroup BV is een energiek bedrijf dat vanuit Kampen de lekkerste producten levert onder verschillende merken en labels, zoals The Bread Company, het Smaakkabinet en Banketwereld. Het bedrijf is altijd op zoek naar unieke producten met eerlijke ingrediënten en passie. Eurofoodgroup is een groothandel in bakkerijproducten en biedt een breed assortiment aan cake, banket, koek en brood. Hun merken en labels worden verkocht in verschillende sectoren, zoals retail, horeca en supermarkten. Het bedrijf streeft ernaar om de presentatie van hun producten continu te optimaliseren en te voldoen aan de vraag van consumenten. Eurofoodgroup biedt ook professioneel advies en denkt graag mee met klanten. Ze hebben verschillende merken, zoals The Bread Company, Oliebollengilde, Banketwereld en Smaakkabinet, die elk hun eigen specialiteit hebben. Het bedrijf heeft ook een stichting genaamd The Bread Foundation, die helpt waar een hap meer of minder het verschil maakt. Ze hebben ook een nieuwssectie waarin ze hun kerstcatalogus en speculaascatalogus aankondigen. Eurofoodgroup staat bekend om hun verse, eerlijke en ambachtelijke producten en streeft altijd naar het beste.

Wil je weten wat Boven Banket B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boven Banket B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boven Banket B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boven Banket B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Boven Banket B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boven Banket B.V.

Bezoekers bekeken ook