Lidl

Lidl is een Supermarkt gelegen aan Hanzeplein 29 in Kampen.

Meer informatie over Lidl in Kampen

In de tekst wordt gesproken over het inloggen bij een Lidl-account en het registreren als je nog geen account hebt. Er wordt ook vermeld dat je je kunt aanmelden voor de nieuwsbrief en dat er verschillende categorieën zijn in de webshop. Daarnaast worden er aanbiedingen genoemd, zoals de shopruiming, sinterklaascadeaus, wintersportartikelen, slaapartikelen, regenmode, keukenartikelen, tuingereedschap en loungewear. Er wordt vermeld dat je extra korting kunt krijgen met Lidl Plus. Verder worden er verschillende merken genoemd, zoals Parkside, Silvercrest, Crivit, Livarno home, Playtive, Livergy en Esmara. Ten slotte wordt er informatie gegeven over de bereikbaarheid van de klantenservice, betalingsmogelijkheden, levering en het downloaden van de Lidl-app. Social media wordt ook genoemd.

Wil je weten wat Lidl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lidl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lidl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lidl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Lidl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lidl

Bezoekers bekeken ook