Allunga Fotografie

Allunga Fotografie is een Fotograaf gelegen aan Sint Nicolaashof 10 in Kampen.

Meer informatie over Allunga Fotografie in Kampen

Janneke, een gezinsfotograaf uit Kampen, vertelt dat ze samen met haar man, dochter en teckel woont. Ze werkt als begeleider voor mensen met een verstandelijke beperking en vult haar vrije tijd graag met creatieve activiteiten zoals fotografie, knutselen, kleuren, bakken en koken. In november 2021 werd hun grootste wens werkelijkheid en werden ze ouders van hun prachtige dochter Anna. Als moeder besloot Janneke dat ze het niet prettig vond om naast het gezinsleven als fulltime fotograaf te werken. Daarom organiseert ze nu een paar keer per jaar shoot dagen voor gezinnen, waarbij er plaats is voor 6 gezinnen om een fotoshoot te boeken. Voor newborn reportages kunnen mensen het hele jaar door contact met haar opnemen. Janneke heeft al enkele publicaties op haar naam staan en heeft positieve ervaringen ontvangen van gezinnen die ze heeft gefotografeerd. Het copyright van haar werk behoort tot Allunga Fotografie.

Wil je weten wat Allunga Fotografie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Allunga Fotografie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Allunga Fotografie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Allunga Fotografie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Allunga Fotografie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Allunga Fotografie

Bezoekers bekeken ook