MoRe Fotografie

MoRe Fotografie is een Fotograaf gelegen aan Veerweg 18 in Kampen.

Meer informatie over MoRe Fotografie in Kampen

Monique Klasen en René van der Weerd zijn ervaren vakfotografen met een passie voor het vak. Ze hebben veel ervaring met trouwreportages, portretten, het geven van lessen en het werken in creatieve centra. Ze zijn altijd op zoek naar bijzondere invalshoeken en spontane momenten om een beeld te creëren dat meer zegt dan duizend woorden. Ze creëren een relaxte sfeer en nemen de tijd om de geportretteerde te leren kennen en hun voorkeuren te verkennen. René maakt ook vrij werk onder zijn geboortenaam Rijk, waarbij hij zijn angsten, fantasieën, fascinaties, sentimenten en humor vastlegt. Hij gebruikt vaak modellen uit zijn privékring, maar maakt ook kunstfoto's in opdracht. Als je geïnteresseerd bent, kun je rustig rondkijken en contact met hen opnemen.

Wil je weten wat MoRe Fotografie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MoRe Fotografie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MoRe Fotografie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MoRe Fotografie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar MoRe Fotografie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MoRe Fotografie

Bezoekers bekeken ook