Autobedrijf J Dalsem

Autobedrijf J Dalsem is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Ertsstraat 8 in Kampen.

Meer informatie over Autobedrijf J Dalsem in Kampen

Welkom bij Autobedrijf J Dalsem in Kampen. Goed nieuws voor autoliefhebbers en autobezitters, want vanaf 23 maart 2023 is het bedrijf gecertificeerd door BOVAG. Dit betekent dat zij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van BOVAG. Als gecertificeerd autobedrijf moeten zij transparant zijn, eerlijke prijzen hanteren en garantie bieden op reparaties. Daarnaast beschikken zij over goed opgeleide monteurs en moderne apparatuur. Garage JDalsem is al jarenlang een bekende naam in Kampen en biedt een breed scala aan diensten aan, zoals onderhoud, reparatie en APK-keuringen. Eigenaar John Dalsem is trots op de certificering en belooft de beste service en kwaliteit. Klanten kunnen nu rekenen op nog betere service dankzij de BOVAG-certificering. Piet Klein is nu APK keurmeester en mag alle auto's, campers en busjes tot 3500 kilo keuren. Autobedrijf J Dalsem bestaat sinds 2002 en heeft een team van vakkundige monteurs. Ze bieden ook een grote collectie occasions aan tegen scherpe prijzen. Als er geen geschikte auto op de website staat, wordt de voorraad wekelijks aangevuld. Ze hebben ook vacatures voor verschillende functies. Neem contact op voor meer informatie.

Wil je weten wat Autobedrijf J Dalsem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autobedrijf J Dalsem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autobedrijf J Dalsem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autobedrijf J Dalsem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Autobedrijf J Dalsem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autobedrijf J Dalsem

Bezoekers bekeken ook