Bakker Bart Kampen

Bakker Bart Kampen is een Bakkerij gelegen aan Oudestraat 7-11 in Kampen.

Meer informatie over Bakker Bart Kampen in Kampen

Inloggen registreren LUNCHPAKKER biedt verschillende belegde broodjes aan, waaronder het broodje gezond met jong belegen kaas, tomaat, ijsbergsla, ham, gekookt ei en komkommer. Er is ook een broodje tonijnsalade met tonijnsalade, tomaat en ijsbergsla. Er is een gluten-vrije optie beschikbaar, maar hierbij worden sommige toppings verwijderd. Daarnaast zijn er nog broodjes zoals carpaccio, kip Mex, zalm, brie, filet americain, mozzarella, eiersalade, warme pittige kip, warme gehaktbal, warme omelet, kip-bacon, warme beenham, hummus, warme Oosterse kip, jong belegen kaas, oude kaas, ham-kaas, ei en ham. Bij sommige broodjes kunt u ook kiezen voor een bijgerecht, zoals een Pepsi Max of een roze donut. Bij de gluten-vrije optie worden ook hierbij sommige toppings verwijderd. Er is tevens de mogelijkheid om een knabbelstengel kaas te kiezen als bijgerecht. Een superfrikandelbroodje is ook beschikbaar als optie.

Wil je weten wat Bakker Bart Kampen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakker Bart Kampen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakker Bart Kampen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakker Bart Kampen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Bakker Bart Kampen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakker Bart Kampen

Bezoekers bekeken ook