Bakkerij Happen

Bakkerij Happen is een Bakkerij gelegen aan Jan van Arkelstraat 77 in Kampen.

Meer informatie over Bakkerij Happen in Kampen

Bakkerij HAPPEN biedt dagelijks vers brood en banket aan, afkomstig van Bakkerij Jonker uit Oldebroek. Naast het assortiment brood en gebak, verzorgen ze ook verrassingsontbijten en uitgebreide lunches. Bestellingen kunnen telefonisch worden doorgegeven en worden gratis bezorgd in Kampen op donderdag (vanaf €7,50) en op andere dagen in Kampen en IJsselmuiden (vanaf €25) tegen bezorgkosten. De bakkerij staat bekend om de persoonlijke aandacht en is bereid om aan specifieke wensen tegemoet te komen. Populaire producten zijn onder andere speculaas heertjes, kokoskoeken, Valentijn hart cake en kaasstengels. Klanten waarderen de heerlijke producten en goede service van Bakkerij HAPPEN.

Wil je weten wat Bakkerij Happen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij Happen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij Happen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij Happen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Bakkerij Happen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij Happen

Bezoekers bekeken ook