Banketwereld.nl

Banketwereld.nl is een Bakkerij gelegen aan Eckertstraat 25 b in Kampen.

Meer informatie over Banketwereld.nl in Kampen

BanketWereld.nl is een online groothandel in koek en banket, brood en patisserie in Nederland. Ze bieden een breed scala aan koek, banket, brood, gebak en chocolade aan tegen scherpe prijzen. BanketWereld is opgericht met het idee dat professionals recht hebben op kwaliteit en gemak. In hun online winkel kunt u hoogwaardige banket- en bakkerijproducten bestellen tegen de beste tarieven. Ze hebben het grootste online aanbod van koek en banket in Nederland en zijn een betrouwbare leverancier voor bakkerswinkels, horeca, bedrijven en andere instellingen. Ze leveren snel en bieden deskundig advies. BanketWereld denkt ook graag mee met hun klanten en is bereid om nieuwe producten te ontwikkelen indien nodig. U kunt contact met hen opnemen via telefoon voor vragen of bestellingen.

Wil je weten wat Banketwereld.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Banketwereld.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Banketwereld.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Banketwereld.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Banketwereld.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Banketwereld.nl

Bezoekers bekeken ook