Beauty Balance

Beauty Balance is een Schoonheidssalon gelegen aan Motet 24 in Kampen.

Meer informatie over Beauty Balance in Kampen

Beauty Balance is een schoonheidsspecialiste in Kampen die verschillende behandelingen aanbiedt, zoals gezichtsbehandelingen, massages, epileren en ontharing met IPL. Een van de uitgelichte behandelingen is de Beauty Angel Herbal Peeling treatment, die kan worden ingezet bij verschillende huidproblemen, zoals acne, eczeem en psoriasis. Deze behandeling stimuleert de wondgenezing, verbetert de doorbloeding en optimaliseert de vochtbalans. De eigenaresse van de salon, Tiana, is in 2010 begonnen en helpt graag mensen om hun huid in optimale conditie te krijgen en huidproblemen op te lossen. Ze blijft zichzelf ontwikkelen met de nieuwste technieken en producten, omdat ze de waardering van haar klanten belangrijk vindt. Ze verwelkomt iedereen graag in haar salon.

Wil je weten wat Beauty Balance verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty Balance of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty Balance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty Balance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Beauty Balance reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty Balance

Bezoekers bekeken ook