Sabine’s Beauty Bar

Sabine’s Beauty Bar is een Schoonheidssalon gelegen aan Sint Nicolaashof 31 in Kampen.

Meer informatie over Sabine’s Beauty Bar in Kampen

Welkom bij Sabine's Beauty Bar! Sabine is in 2016 afgestudeerd als Allround Schoonheidsspecialiste en is in 2021 haar eigen salon aan huis begonnen. Ze is gespecialiseerd in wenkbrauwen en diverse harsbehandelingen. Op haar website kun je alle behandelingen vinden en gemakkelijk een afspraak inplannen. Sabine hoopt je snel te zien en biedt ook diverse acties aan die je kunt volgen via haar social media kanalen. De salon is gevestigd in Kampen en de openingstijden zijn op maandag en donderdag van 10:00 tot 19:00, op vrijdag van 09:00 tot 16:00 en op dinsdag en woensdag is de salon gesloten.

Wil je weten wat Sabine’s Beauty Bar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sabine’s Beauty Bar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sabine’s Beauty Bar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sabine’s Beauty Bar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Sabine’s Beauty Bar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sabine’s Beauty Bar

Bezoekers bekeken ook