Schoonheidssalon Mia Jonker

Schoonheidssalon Mia Jonker is een Schoonheidssalon gelegen aan IJsselkade 63 in Kampen.

Meer informatie over Schoonheidssalon Mia Jonker in Kampen

Schoonheidssalon Mia Jonker is een bekende salon gevestigd in Rotterdam. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals Ergoline zonnebanken, Wellsystem massages en Pure airhygiëne. Helaas is het niet mogelijk om te reageren op hun website. Voor contactinformatie kun je terecht bij JK-Benelux B.V., gevestigd op Stuttgartstraat 22-28 in Rotterdam. Ze zijn telefonisch bereikbaar op 010 462 2933 of per e-mail op info@jk-benelux.com. Daarnaast hebben ze ook een vestiging in België, waar je contact kunt opnemen via 0032 (0)3 808 63 00. Het BTW-nummer van JK-Benelux B.V. is NL 808 050 710 B01. Je kunt ook de Instagram-pagina van Schoonheidssalon Mia Jonker bezoeken.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Mia Jonker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Mia Jonker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Mia Jonker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Mia Jonker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Schoonheidssalon Mia Jonker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Mia Jonker

Bezoekers bekeken ook