Bed & Breakfast Juttershoek

Bed & Breakfast Juttershoek is een Hotel gelegen aan Schoolstraat 2 in Kampen.

Meer informatie over Bed & Breakfast Juttershoek in Kampen

Bij de Juttershoek in Kampen kun je terecht voor een warm verblijf, of je nu tijdelijk een woonruimte nodig hebt of een logeeradres zoekt voor een toeristisch uitstapje. De kamers hebben allemaal een eigen douche en toilet. De Juttershoek staat bekend om zijn meedenkende, persoonlijke, gastvrije en flexibele service. Voor een lang verblijf kun je hier terecht als je bijvoorbeeld tijdelijke woonruimte nodig hebt vanwege werk of een verbouwing. Ook bedrijven kunnen hier terecht voor hun expats, werknemers of zakenrelaties. Voor een kort verblijf biedt de Juttershoek een ideale verblijfplaats in hartje Kampen voor toeristische vakanties. Gastvrouw Xandra geeft graag tips voor een onvergetelijke vakantie.

Wil je weten wat Bed & Breakfast Juttershoek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bed & Breakfast Juttershoek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bed & Breakfast Juttershoek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bed & Breakfast Juttershoek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Bed & Breakfast Juttershoek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bed & Breakfast Juttershoek

Bezoekers bekeken ook