Hotel Van Dijk

Hotel Van Dijk is een Hotel gelegen aan IJsselkade 30-31 in Kampen.

Meer informatie over Hotel Van Dijk in Kampen

Hotel van Dijk is een sfeervol hotel gelegen in het centrum van Kampen, aan de IJssel. Het hotel beschikt over 18 kamers met moderne en comfortabele faciliteiten, waaronder een douche, toilet en tv. Gasten kunnen genieten van een heerlijk ontbijt in de ontbijtzaal en ontspannen in de gezellige bar of op het terras. Het hotel heeft een gunstige ligging, waardoor bezienswaardigheden op loopafstand zijn en omliggende plaatsen zoals Zwolle en Urk gemakkelijk te bereiken zijn. Gasten kunnen gebruik maken van het nabije treinstation of hun auto parkeren bij het hotel. In Kampen is er veel te beleven, van watersport op de IJssel tot stadswandelingen door de historische stad. Hotel van Dijk biedt een plezierig verblijf waar gasten kunnen genieten van rust en activiteiten.

Wil je weten wat Hotel Van Dijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel Van Dijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel Van Dijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel Van Dijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Hotel Van Dijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel Van Dijk

Bezoekers bekeken ook