Boetiek Hotel Kampen

Boetiek Hotel Kampen is een Hotel gelegen aan IJsselkade 20 in Kampen.

Meer informatie over Boetiek Hotel Kampen in Kampen

Boetiek Hotel Kampen is een nieuw hotel gelegen in het centrum van Kampen, met uitzicht op de rivier de IJssel. Het hotel heeft 11 luxe en betaalbare kamers en biedt de sfeer van een Bed & Breakfast met de entourage van een luxe hotel. Het streven van het hotel is om alle gasten zo goed mogelijk te verzorgen en persoonlijke aandacht te bieden. Inchecken kan vanaf 14.00 uur en uitchecken moet voor 11.00 uur gebeuren. Het hotel is geopend sinds begin 2016 en heeft al veel gasten ontvangen. Boetiekhotel Kampen hoopt u spoedig te mogen begroeten.

Wil je weten wat Boetiek Hotel Kampen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boetiek Hotel Kampen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boetiek Hotel Kampen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boetiek Hotel Kampen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Boetiek Hotel Kampen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boetiek Hotel Kampen

Bezoekers bekeken ook