Bunkerstation Kampen

Bunkerstation Kampen is een Tankstation gelegen aan Werfweg 12 in Kampen.

Meer informatie over Bunkerstation Kampen in Kampen

Bunkerstation Kampen is al meer dan 50 jaar actief in de binnenvaartsector en biedt een breed scala aan brandstoffen en producten voor zowel de beroeps- als de pleziervaart. Met de bunkerboot Anthonie IV kunnen zij bunkeren in de havens van Kampen, het Ketelmeer en op de IJssel, waardoor reistijd wordt bespaard. Voor de pleziervaart is er een steiger achter het bunkerstation om diesel en benzine te tanken. Daarnaast is Bunkerstation Kampen al meer dan 30 jaar de importeur van de Rigiflex-boten, die verkrijgbaar zijn bij hen en hun dealers. Het station is ook een geautoriseerd keuringsstation volgens de eisen van de binnenvaart. Ze hebben een winkelschip met een ruim assortiment producten voor zowel de beroeps- als de pleziervaart. Het bunkerstation bevindt zich aan de Loswal in Kampen en is geopend op werkdagen van 8.00 tot 17.30 uur voor de beroepsvaart en op zaterdag van 8.00 tot 16.00 uur voor recreatieve vaart. Buiten deze tijden kunt u contact met hen opnemen om te bunkeren. Ze zijn telefonisch bereikbaar op 038-3313632 en via e-mail op info@bunkerstation.nl.

Wil je weten wat Bunkerstation Kampen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bunkerstation Kampen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bunkerstation Kampen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bunkerstation Kampen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Bunkerstation Kampen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bunkerstation Kampen

Bezoekers bekeken ook