Shell

Shell is een Tankstation gelegen aan Zambonistraat 5 in Kampen.

Meer informatie over Shell in Kampen

Shell Station Kampen is een tankstation dat verschillende brandstoffen aanbiedt, waaronder benzine en diesel. Daarnaast bieden ze ook oplaadpunten voor elektrische voertuigen en waterstof voor voertuigen die op waterstof rijden. Het tankstation heeft ruime openingstijden, zodat klanten op elk moment van de dag kunnen tanken. Het station heeft ook verschillende faciliteiten, zoals een winkel en een carwash. Daarnaast biedt Shell Station Kampen ook speciale aanbiedingen en er zijn andere Shell-stations in de buurt. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Shell. Je kunt ook contact opnemen met het tankstation via hun sociale mediakanalen.

Wil je weten wat Shell verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Shell of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Shell? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Shell het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Shell reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Shell

Bezoekers bekeken ook