van Staveren / N

van Staveren / N is een Tankstation gelegen aan Zambonistraat 5 in Kampen.

Meer informatie over van Staveren / N in Kampen

Van Staveren is een bedrijf dat zich richt op het leveren van energie om mensen, voertuigen en machines in beweging te brengen en te houden. Ze hebben 36 tankstations in Noordoost Nederland en bieden een breed scala aan producten en diensten, zoals installaties en onderhoud. Ze hechten veel waarde aan oprechte persoonlijke aandacht en streven ernaar dat klanten, gasten en collega's zich gezien, gehoord, gewaardeerd en serieus genomen voelen. Het bedrijf bestaat al 75 jaar en heeft mobiliteit altijd centraal gesteld. Ze streven naar kwaliteit en diversiteit in hun producten. Van Staveren biedt ook banen aan en zoekt energieke medewerkers die elke dag mensen van energie voorzien. Ze hebben ook een tankkaart waarmee zakelijke klanten grip kunnen krijgen op de kosten van hun wagenpark en overzicht kunnen houden in de administratie. Daarnaast bieden ze regelmatig acties en aanbiedingen aan waar klanten van kunnen profiteren. Het bedrijf is ook bezig met de energietransitie en wil schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken, zodat ze kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Wil je weten wat van Staveren / N verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van van Staveren / N of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij van Staveren / N? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je van Staveren / N het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar van Staveren / N reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. van Staveren / N

Bezoekers bekeken ook