Chantik Photography

Chantik Photography is een Fotograaf gelegen aan Oudestraat 211 in Kampen.

Meer informatie over Chantik Photography in Kampen

Sonja, een professionele freelance fotograaf uit Kampen, Nederland, is gespecialiseerd in bandfotografie, artiestenfotografie en achter-de-schermen- of tourfotografie. Haar werk bestaat uit het werken met artiesten uit de muziekindustrie, met een specialisatie in de metalindustrie. Ze legt contact met de artiest en vindt het echte verhaal en de vertaling van het concept van de band. Haar benadering van bandfotografie is vernieuwend, eerlijk en kleurrijk. Je kunt bij haar terecht voor cover artwork fotografie, dag-in-het-leven/achter-de-schermen fotografie en album cover fotografie. Daarnaast gaat Sonja ook mee op tour met bands om het leven van een artiest achter de schermen vast te leggen. Ze laat zien hoe het leven op tournee er echt uitziet en hoe een band zich voorbereidt op een show. Ze werkt samen met verschillende muzieklabels over de hele wereld en levert foto's voor de pers en platenlabels. Haar werk is te zien op luistersessies waar journalisten van over de hele wereld samenkomen met de band om hun album te analyseren. Sonja zorgt ervoor dat deze foto's beschikbaar zijn voor muziekuitzendingen, journalisten, e-magazines en tijdschriften over de hele wereld. Als je met haar wilt samenwerken, kun je contact met haar opnemen via de gegevens die hierboven vermeld staan.

Wil je weten wat Chantik Photography verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chantik Photography of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chantik Photography? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chantik Photography het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Chantik Photography reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chantik Photography

Bezoekers bekeken ook