LISANNE JAGER PHOTOGRAPHY

LISANNE JAGER PHOTOGRAPHY is een Fotograaf gelegen aan Noordtzijstraat in Kampen.

Meer informatie over LISANNE JAGER PHOTOGRAPHY in Kampen

Mijn naam is Lisanne Jager en ik ben een fotograaf die ervoor zorgt dat mensen zich mooi voelen. Ik doe boudoir-, portret- en koppelsessies waarbij ik ervoor zorg dat je je op je gemak voelt en groeit. Daarnaast leg ik ook met liefde grote dagen zoals bruiloften vast. Ik ga niet voor traditionele foto's, maar voor warme, pure en authentieke fotografie waarin ik jou vastleg zoals jij wilt worden vastgelegd. Ik houd ervan om verschillende soorten shoots te doen en ga altijd op zoek naar de kracht, verbinding en kwetsbaarheid van de persoon. Wil je meer informatie over mijn aanbod, klik dan op de button. Het begon allemaal met een oproepje op Instagram waarop ik reageerde en een styled shoot in Denemarken organiseerde. Ook heb ik de trouwdag van Dylan en Mirjam vastgelegd, waarbij ik samen met de videograaf begon bij Mirjam tijdens het doen van haar haren en make-up. De foto's die ik maakte zijn echt schitterend en ik ben van plan er een paar op te hangen in huis. Ik raad Lisanne aan voor bruiloften en andere shoots, omdat ze in staat is om emoties vast te leggen en mensen op hun gemak te stellen.

Wil je weten wat LISANNE JAGER PHOTOGRAPHY verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van LISANNE JAGER PHOTOGRAPHY of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij LISANNE JAGER PHOTOGRAPHY? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LISANNE JAGER PHOTOGRAPHY het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar LISANNE JAGER PHOTOGRAPHY reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. LISANNE JAGER PHOTOGRAPHY

Bezoekers bekeken ook