De Slagerij van Campen

De Slagerij van Campen is een Slagerij gelegen aan Tholenstraat 2 in Kampen.

Meer informatie over De Slagerij van Campen in Kampen

De Slagerij van Campen is een bekende slagerij in Kampen en omstreken. Het enthousiaste team staat dagelijks klaar om klanten te voorzien van kwaliteitsvlees. De slagerij beschikt over een eigen worstmakerij en rokerij, waar ambachtelijke producten worden gemaakt. Het rundvlees dat zij verkopen is altijd afkomstig uit Nederland en wordt in eigen bedrijf uitgesneden, waardoor het extra vers is. De worstmakerij is een belangrijk onderdeel van het bedrijf en produceert onder andere rookworst, droge worst en grillworst. Daarnaast besteedt de slagerij ook speciale aandacht aan feestelijke maaltijden, zoals warme en koude buffetten en gourmet- en fondueschotels. Klanten kunnen de bestellijsten bekijken en downloaden via de website, of ze kunnen langskomen in de winkel voor meer informatie. De slagerij is gevestigd aan de Tholenstraat 2 in Kampen.

Wil je weten wat De Slagerij van Campen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Slagerij van Campen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Slagerij van Campen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Slagerij van Campen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar De Slagerij van Campen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Slagerij van Campen

Bezoekers bekeken ook