Eetwinkel Jan de Windt

Eetwinkel Jan de Windt is een Slagerij gelegen aan Oudestraat 92 in Kampen.

Meer informatie over Eetwinkel Jan de Windt in Kampen

Eetwinkel de Windt is een smaakvolle winkel in de binnenstad van Kampen. Ze bieden een gevarieerd assortiment aan, waaronder belegde broodjes, verse friet, ijs, snacks, maaltijden, vlees en vleeswaren, specialiteiten en nog veel meer. Daarnaast hebben ze ook barbecueschotels, gourmetpakketten, salades en snackschotels voor elke gelegenheid. Voor bedrijven bieden ze verschillende mogelijkheden, zoals het verzorgen van lunch, buffetten, maaltijden en cadeaupakketten. Je kunt een keuze maken uit een van hun categorieën en ook foto's van de winkel bekijken op hun website. De winkel is gevestigd aan Oudestraat 92 in Kampen en is te bereiken via telefoonnummer 038-3313193 of e-mailadres info@eetwinkeldewindt.nl. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 09:00 tot 18:00, op vrijdag van 09:00 tot 20:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:00.

Wil je weten wat Eetwinkel Jan de Windt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetwinkel Jan de Windt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetwinkel Jan de Windt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetwinkel Jan de Windt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Eetwinkel Jan de Windt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetwinkel Jan de Windt

Bezoekers bekeken ook