Slagerij Norg

Slagerij Norg is een Slagerij gelegen aan Oudestraat 212 in Kampen.

Meer informatie over Slagerij Norg in Kampen

Als ambachtelijke slager in Kampen zijn wij al sinds 1964 actief. Naast vlees bieden wij ook een mooi assortiment aan wild en gevogelte, zoals hert, zwijn, eend en kalkoen. Voor de liefhebbers van barbecue hebben wij een uitgebreid BBQ-assortiment, zowel in onze winkel als in onze webshop. Wij helpen graag bij het samenstellen van de perfecte barbecue en bieden naast vlees ook goede BBQ-sauzen en diverse salades. Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze slagerij in Kampen. Wij zijn ook actief op sociale media en bieden een thuisbezorgservice.

Wil je weten wat Slagerij Norg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij Norg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij Norg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij Norg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Slagerij Norg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerij Norg

Bezoekers bekeken ook