Fysiotherapie Flevowijk

Fysiotherapie Flevowijk is een Fysiotherapeut gelegen aan Wortmanstraat 107 in Kampen.

Meer informatie over Fysiotherapie Flevowijk in Kampen

Fysiotherapie Flevowijk is permanent gesloten. Deze praktijk stond bekend om zijn persoonlijke benadering en is sinds 2017 ook een pluspraktijk. U kon hier terecht voor algemene fysiotherapie, ademtherapie en thuiszorgfysiotherapie. Voor behandelingen aan huis kon u ook bij hen terecht. Tot 2023 had Fysiotherapie Flevowijk contracten met alle verzekeraars. U kon zich inschrijven via het inschrijfformulier op hun website. Het contactnummer en e-mailadres van de praktijk stonden ook vermeld. Helaas is deze informatie niet meer relevant, omdat de praktijk permanent gesloten is.

Wil je weten wat Fysiotherapie Flevowijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Flevowijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Flevowijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Flevowijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Fysiotherapie Flevowijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Flevowijk

Bezoekers bekeken ook