Happy Health

Happy Health is een Fysiotherapeut gelegen aan Constructieweg 39-11 in Kampen.

Meer informatie over Happy Health in Kampen

Mijn passie ligt bij het menselijk lichaam en hoe ik hier invloed op kan hebben. Als fysiotherapeute bied ik naast behandelingen ook sport- en ontspanningsmassages aan, omdat ik weet dat dit een heilzame werking heeft. Veel sporters willen gewoon na een paar massages hun spieren weer soepel hebben en verder trainen, zonder allerlei testen en adviezen. Naast fysiotherapie en massage heb ik ook affiniteit met sport en het optimaliseren van bewegen, daarom ben ik sportbegeleiding gaan doen. Ik bied begeleiding voor iedereen, van afvallen tot sportspecifieke training. Ik ben enthousiast over mijn vak en help graag mensen om hun lichaam in optimale conditie te krijgen.

Wil je weten wat Happy Health verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Happy Health of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Happy Health? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Happy Health het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Happy Health reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Happy Health

Bezoekers bekeken ook