Praktijk voor Kinderfysiotherapie Kampen

Praktijk voor Kinderfysiotherapie Kampen is een Fysiotherapeut gelegen aan Oostzeestraat in Kampen.

Meer informatie over Praktijk voor Kinderfysiotherapie Kampen in Kampen

Op de website van Praktijk voor Kinderfysiotherapie Kampen vindt u informatie over wie zij zijn, wat zij kunnen bieden en algemene informatie over kinderfysiotherapie en de activiteiten die zij organiseren. Ze behandelen kinderen van 0-4 jaar, waarbij verschillende redenen kunnen zijn om hulp te zoeken. Voor kinderen van 5-7 jaar is het belangrijk dat ze motorisch goed kunnen meekomen op school. Bij oudere kinderen kunnen naast motorische achterstand ook andere problemen voorkomen, zoals houdingsproblemen en vermoeidheid. De praktijk is gevestigd in Gezondheidscentrum de Hanze en is HCA gecertificeerd, heeft het Keurmerk Fysiotherapie en voldoet aan de AVG wetgeving.

Wil je weten wat Praktijk voor Kinderfysiotherapie Kampen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praktijk voor Kinderfysiotherapie Kampen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praktijk voor Kinderfysiotherapie Kampen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk voor Kinderfysiotherapie Kampen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Praktijk voor Kinderfysiotherapie Kampen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praktijk voor Kinderfysiotherapie Kampen

Bezoekers bekeken ook