Gastouderopvang Onder Stephanie's Paraplu

Gastouderopvang Onder Stephanie's Paraplu is een Kinderopvang gelegen aan Nassaustraat 16 in Kampen.

Meer informatie over Gastouderopvang Onder Stephanie's Paraplu in Kampen

Deze privacyverklaring is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens in de gastouderopvang van Stephanie Bastiaannet-Westendorp. Stephanie bewaart jouw gegevens om contact met je op te kunnen nemen en om de zorg voor je kind te waarborgen. Ze werkt met documenten zoals contracten en toestemmingsformulieren, waarop persoonlijke gegevens van jou en je kind vermeld staan. Stephanie vraagt alleen naar informatie die relevant is voor jullie samenwerking. Foto's worden gedeeld met toestemming en op haar website staan foto's zonder namen en woonplaatsen. Stephanie zorgt ervoor dat jouw gegevens beveiligd zijn en ze bewaart ze niet langer dan noodzakelijk. Je hebt het recht om jouw gegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Als er iets fout gaat, kun je een klacht indienen bij de autoriteit persoonsgegevens.

Wil je weten wat Gastouderopvang Onder Stephanie's Paraplu verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gastouderopvang Onder Stephanie's Paraplu of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gastouderopvang Onder Stephanie's Paraplu? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gastouderopvang Onder Stephanie's Paraplu het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Gastouderopvang Onder Stephanie's Paraplu reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gastouderopvang Onder Stephanie’s Paraplu

Bezoekers bekeken ook