KDV Fidelio

KDV Fidelio is een Kinderopvang gelegen aan Fidelio 14 in Kampen.

Meer informatie over KDV Fidelio in Kampen

IRIS Opvang werkt al sinds 2011 samen met de IRIS-basisscholen om kinderen van 0 tot 12 jaar op één locatie in de wijk opvang te bieden. Ze streven ernaar om kinderen een ononderbroken ontwikkelingslijn te bieden. Daarom zetten ze steeds meer in op de ontwikkeling van integrale kindcentra (ikc's), waar onderwijs, opvang en zorg samen worden georganiseerd. Binnen een ikc werken alle medewerkers vanuit één gezamenlijke visie en kunnen ze kinderen structuur, veiligheid en rust bieden. Indien nodig kan een kind binnen het ikc extra zorg en aandacht krijgen, maar altijd in de vertrouwde omgeving van de schoollocatie.

Wil je weten wat KDV Fidelio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KDV Fidelio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KDV Fidelio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KDV Fidelio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar KDV Fidelio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KDV Fidelio

Bezoekers bekeken ook