Geert Plender Communicatie

Geert Plender Communicatie is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Overslaggronden 3 in Kampen.

Meer informatie over Geert Plender Communicatie in Kampen

Geert Plender is een interim communicatieadviseur uit Zwolle, Overijssel in Nederland. Hij heeft 952 volgers en meer dan 500 connecties op LinkedIn. Hij heeft ook gemeenschappelijke connecties met andere LinkedIn-gebruikers. Om toegang te krijgen tot zijn volledige profiel en gemeenschappelijke connecties, moet je inloggen met je e-mail of telefoonnummer en wachtwoord. Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je het opnieuw instellen.

Wil je weten wat Geert Plender Communicatie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Geert Plender Communicatie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Geert Plender Communicatie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Geert Plender Communicatie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Geert Plender Communicatie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Geert Plender Communicatie

Bezoekers bekeken ook