Studio-88

Studio-88 is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Buiten Nieuwstraat 132 in Kampen.

Meer informatie over Studio-88 in Kampen

Dieuke Boogaard is een specialist op het gebied van (omgevings)communicatie en ontwerp met 20 jaar ervaring als zelfstandig adviseur. Ze werkt voornamelijk voor (semi-)overheden en organisaties met maatschappelijke belangen. Haar doel is om organisaties te helpen hun doelgroepen te bereiken door de essentie van projecten en hun omgeving te begrijpen en dit om te zetten in gerichte en begrijpelijke communicatie naar externe stakeholders, zoals omwonenden en belanghebbenden. Door duidelijke en tijdige communicatie te bieden, zorgt ze voor rust, draagvlak en een stabiele basis voor projecten. Je kunt contact opnemen met Dieuke Boogaard via info@studio-88.nl of door te bellen of een bericht te sturen naar 06-40204311.

Wil je weten wat Studio-88 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Studio-88 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Studio-88? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio-88 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Studio-88 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Studio-88

Bezoekers bekeken ook