YGM Marketing

YGM Marketing is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Vispoort 3 in Kampen.

Meer informatie over YGM Marketing in Kampen

Wilt u adverteren op Google Ads? YGM Marketing kan u helpen bij het bereiken van uw doelen. Of u nu nieuwe klanten wilt vinden, direct leads wilt genereren of uw bereik wilt vergroten, Google Ads is een uitstekende tool om deze doelen te bereiken. YGM Marketing maakt succesvolle Google Ads campagnes in 7 stappen. Allereerst worden de doelen bepaald en de data geanalyseerd. Vervolgens wordt de tracking geïnstalleerd op uw website en worden relevante zoekwoorden gekozen. Daarna helpt YGM Marketing met het maken van creatieve advertenties en het opzetten van campagnes. Ook worden de landingspagina's geoptimaliseerd of aangemaakt en wordt de biedstrategie bepaald. Tot slot worden de campagnes geanalyseerd en geoptimaliseerd. Er zijn 3 redenen om met Google Ads aan de slag te gaan: directe zichtbaarheid, specifieke doelgroep targeting en de mogelijkheid om de prestaties van de campagne te meten en analyseren. De kosten voor het maandelijkse beheer van uw Google Ads-campagne zijn afhankelijk van verschillende factoren en onze standaard prijs is €150,- per maand. Het beheer omvat het evalueren van de kosten per klik en per conversie, het aanpassen van de campagne om het rendement te verbeteren en het optimaliseren van de landingspagina's. De abonnementskosten zijn niet afhankelijk van het campagnebudget in Google Ads.

Wil je weten wat YGM Marketing verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van YGM Marketing of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij YGM Marketing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je YGM Marketing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar YGM Marketing reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. YGM Marketing

Bezoekers bekeken ook