Huisartspraktijk Weers

Huisartspraktijk Weers is een Huisarts gelegen aan Silene 2-B in Kampen.

Meer informatie over Huisartspraktijk Weers in Kampen

Bij huisartsenpraktijk Silene 2-B in Kampen kunt u telefonisch contact opnemen voor spoedgevallen, het maken van afspraken en het opvragen van uitslagen. De praktijk is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 08:00 tot 12:00 uur en van 13:30 tot 17:00 uur. Op donderdag is de praktijk alleen geopend in de ochtend. Voor klachten die niet kunnen wachten tot vrijdagochtend kunt u bellen met huisartsenpraktijk de Veste. Tussen 12:00 en 13:30 uur kunt u ook bellen voor spoedklachten. Voor spoedzorg in de avond, nacht en weekenduren kunt u terecht bij de Huisartsenpost Zwolle. Herhaalrecepten kunnen 24 uur per dag worden aangevraagd en voor niet-spoedeisende vragen kunt u een e-consult indienen via MijnGezondheid.net. Daarnaast is het mogelijk om zelf afspraken in te plannen en is er een optie voor intercollegiaal overleg voor collega zorgverleners en medisch specialisten.

Wil je weten wat Huisartspraktijk Weers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartspraktijk Weers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartspraktijk Weers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartspraktijk Weers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Huisartspraktijk Weers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartspraktijk Weers

Bezoekers bekeken ook