Huisartsenpraktijk Van Duinen

Huisartsenpraktijk Van Duinen is een Huisarts gelegen aan 1e Ebbingestraat 18 in Kampen.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Van Duinen in Kampen

Huisartsenpraktijk Van Duinen in Kampen heet u welkom op hun website. U kunt een afspraak maken door te bellen naar 038 - 331 2005 of via MijnGezondheid.net, waar u ook foto's kunt sturen of een medische vraag kunt stellen. De praktijk bevindt zich samen met apotheek Ebbingepoort onder één dak. Van 1 t/m 31 oktober is de praktijk open voor nieuwe inschrijvingen. Het weekschema van de aanwezige dokters is als volgt: op maandag is dr. Van Duinen aanwezig, op dinsdag is er spreekuur met dr. Vink en is dr. Van Duinen telefonisch bereikbaar voor visites, op woensdag en donderdag is dr. Van Duinen aanwezig, en op vrijdag is dr. Van Bemmel aanwezig. Let op: dokter Vink wordt van september 2023 t/m januari 2024 vervangen door dokter Van Doorn. De openingstijden van de praktijk zijn van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Van Duinen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Van Duinen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Van Duinen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Van Duinen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Van Duinen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Van Duinen

Bezoekers bekeken ook