Kinderopvang Bij Miek

Kinderopvang Bij Miek is een Kinderdagopvang gelegen aan Middendijk 3B in Kampen.

Meer informatie over Kinderopvang Bij Miek in Kampen

Bij Miek is een kleinschalige kinderopvang in Kampen, met twee unieke gebouwen genaamd De Hooiberg en de Kapschuur. De kinderopvang staat bekend om de huiselijke sfeer en hecht veel waarde aan kwaliteit, professionaliteit en individuele aandacht. Ze onderscheiden zich door de ruimte voor de kinderen, de inrichting van de speelhoeken en het buitenterrein. Bij Miek zorgt voor continuïteit met vaste gezichten, wat zorgt voor veiligheid en geborgenheid. Ze werken met verticale groepen, waarbij jongere kinderen kunnen leren van de oudere kinderen en oudere kinderen leren rekening te houden met de jongere kinderen. Na de peutergroep kunnen kinderen naar de buitenschoolse opvang, waar ze weer bekende gezichten zullen zien. Er ontstaat dus een hechte en vertrouwde groepssamenstelling. Bij Miek maakt gebruik van een pedagogisch werkplan in hun dagelijkse praktijk en het pedagogische beleidsplan is te vinden in de kinderopvang en op hun website.

Wil je weten wat Kinderopvang Bij Miek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderopvang Bij Miek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Bij Miek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Bij Miek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Kinderopvang Bij Miek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderopvang Bij Miek

Bezoekers bekeken ook