Partou Triangel 24

Partou Triangel 24 is een Kinderdagopvang gelegen aan Triangel 24 in Kampen.

Meer informatie over Partou Triangel 24 in Kampen

Dit is een kinderdagverblijf genaamd Partou Triangel in Kampen. Het kinderdagverblijf is gelegen in de wijk De Maten, tegenover basisschool Dr. Schaepman. Het is gevestigd in een nieuw en licht pand naast een groot grasveld met een speeltuin. Buiten kunnen kinderen spelen op het ruime speelterrein en vies worden op alle speelse weggetjes. Het kinderdagverblijf heeft verschillende groepen en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur, met de mogelijkheid van vroegere opvang vanaf 7.00 uur. Parkeren is gratis op het grote parkeerterrein naast de locatie. Ouders kunnen het GGD-rapport en LRK-informatie bekijken en het pedagogisch beleid lezen. De tarieven voor kinderopvang zijn afhankelijk van de persoonlijke situatie van de ouders. Ouders kunnen een rondleiding aanvragen of hun kind vrijblijvend inschrijven. Het kinderdagverblijf houdt ouders op de hoogte via een app met foto's en berichtjes. Een dag bij het kinderdagverblijf bestaat uit activiteiten zoals bewegen, muziek maken, boekjes lezen en buiten spelen. Ouders kunnen ook hun netto kosten berekenen met behulp van een rekentool.

Wil je weten wat Partou Triangel 24 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou Triangel 24 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Triangel 24? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Triangel 24 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Partou Triangel 24 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou Triangel 24

Bezoekers bekeken ook