Partou Dikkertje Dap

Partou Dikkertje Dap is een Kinderdagopvang gelegen aan Harmoniepad 6 in Kampen.

Meer informatie over Partou Dikkertje Dap in Kampen

Dikkertje Dap is een kinderopvang in Kampen waar kinderen stap voor stap de wereld kunnen verkennen. Ze bieden rust en speelmogelijkheden voor baby's, en oudere kinderen kunnen genieten van de grote tuin met uitdagende speelmogelijkheden. Het kinderdagverblijf heeft vier groepen en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 18.30 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar en ouders kunnen het recente GGD-rapport bekijken. Daarnaast biedt Dikkertje Dap een rekentool om de kosten voor kinderopvang inzichtelijk te maken. Ouders kunnen een rondleiding aanvragen of hun kind vrijblijvend inschrijven. Via de app houdt de opvang ouders op de hoogte met foto's en berichtjes.

Wil je weten wat Partou Dikkertje Dap verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou Dikkertje Dap of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Dikkertje Dap? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Dikkertje Dap het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Partou Dikkertje Dap reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou Dikkertje Dap

Bezoekers bekeken ook