Marjan van Houwelingen - Coaching en Fotografie

Marjan van Houwelingen - Coaching en Fotografie is een Fotograaf gelegen aan Zandrug 22 in Kampen.

Meer informatie over Marjan van Houwelingen - Coaching en Fotografie in Kampen

Ik ben er voor maatschappelijk betrokken organisaties en bevlogen professionals die het verschil maken. Mijn bedrijf is ontstaan vanuit mijn passie om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van mens en maatschappij. In mijn coaching daag ik je uit om bewust te worden van het hier en nu en richt ik me op zingeving, waardegerichte keuzes en het vinden van richting. Met mijn fotografie houd ik mensen een spiegel voor en versterk ik wellicht je maatschappelijke boodschap. Mijn aanpak is niet standaard en ik werk graag intuïtief. Bij mij geen lange sessies, maar een ochtend in het bos kan al een tastbaar verschil maken. Ik ben er ook voor ondernemers en organisaties die geloven in intuïtief en eerlijk beeldmateriaal. In mijn fotografie heb ik een voorliefde voor onderwerpen die schuren, prikkelen of raken. Ik ben actief als coach en fotograaf en word ervaren als betrokken en doortastend. Samenwerken met mij is een feest en ik nodig je uit om mijn nieuwsbrieven te ontvangen met waardevolle inzichten en nieuws over mijn aanbod.

Wil je weten wat Marjan van Houwelingen - Coaching en Fotografie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Marjan van Houwelingen - Coaching en Fotografie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Marjan van Houwelingen - Coaching en Fotografie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Marjan van Houwelingen - Coaching en Fotografie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Marjan van Houwelingen - Coaching en Fotografie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Marjan van Houwelingen – Coaching en Fotografie

Bezoekers bekeken ook