Occasion Centre Kampen

Occasion Centre Kampen is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Handelsstraat 1D in Kampen.

Meer informatie over Occasion Centre Kampen in Kampen

OCK Premium Cars is een allround autobedrijf in Kampen. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals reparaties, in- en verkoop van auto's, APK, onderhoud, professioneel spuitwerk en financiële begeleiding. Het bedrijf heeft een team dat zich graag aan de klanten voorstelt. OCK heeft ook de mogelijkheid om auto's uit het buitenland te importeren. Ze begeleiden het hele invoerproces bij de RDW en de douane. Daarnaast beschikt OCK over een complete werkplaats waar alle reparaties kunnen worden uitgevoerd en een professionele spuitcabine voor het spuiten van auto's. Ze bieden ook advies en ondersteuning op het gebied van financiën en boekhouding. OCK heeft een geselecteerde voorraad van premium occasions en biedt ook de mogelijkheid om auto's in te kopen. Klanten zijn tevreden over de service en kennis van OCK. Het bedrijf is gevestigd in Kampen en is te bereiken via telefoon en e-mail.

Wil je weten wat Occasion Centre Kampen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Occasion Centre Kampen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Occasion Centre Kampen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Occasion Centre Kampen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Occasion Centre Kampen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Occasion Centre Kampen

Bezoekers bekeken ook