Plender Totaalonderhoud

Plender Totaalonderhoud is een Schilder gelegen aan Betonstraat 7 in Kampen.

Meer informatie over Plender Totaalonderhoud in Kampen

Plender Totaalonderhoud is een betrokken onderhoudspartner die vakkundige oplossingen biedt voor allerlei vraagstukken. Michel van Panhuis, bedrijfsleider bij Plender Totaalonderhoud, staat altijd klaar om te helpen. Ze leveren vakwerk en streven naar uw tevredenheid. Daarnaast is Plender Totaalonderhoud onderdeel van de VDK Groep, wat betekent dat ze toegang hebben tot alle specialismen binnen de organisatie. Ze zijn gespecialiseerd in totaalonderhoud, schilderen, glaszetten en timmerwerk. Ze hebben onder andere het buitenschilderwerk van het Stedelijk Museum in Kampen verzorgd en gevelonderhoud uitgevoerd aan de Zeepziedershof in Kampen. Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek kunt u contact opnemen met Plender Totaalonderhoud.

Wil je weten wat Plender Totaalonderhoud verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Plender Totaalonderhoud of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Plender Totaalonderhoud? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Plender Totaalonderhoud het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Plender Totaalonderhoud reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Plender Totaalonderhoud

Bezoekers bekeken ook