Salon 6 medisch pedicure

Salon 6 medisch pedicure is een Schoonheidssalon gelegen aan Acacialaan 1 in Kampen.

Meer informatie over Salon 6 medisch pedicure in Kampen

In Kampen bevindt zich de pedicure- en schoonheidspraktijk Salon 6, gerund door Henrike Klompenmaker. In de salon staat gastvrijheid en ontspanning centraal. Henrike is gespecialiseerd in verschillende behandelingen, zoals pedicure, manicure, massage en visagie. De salon is gevestigd aan de Acacialaan 1 en Henrike biedt ook behandelingen aan huis in Kampen, IJsselmuiden en omgeving. Bij Salon 6 worden de wensen van de klant altijd centraal gesteld en er is ook tijd voor een gezellig praatje na de behandeling. Naast pedicurebehandelingen, massages en visagie, biedt Henrike ook schoonheidsbehandelingen aan met natuurlijke producten en verzorgt ze nagels voor zowel handen als voeten. Het maken van een afspraak is flexibel en kan via e-mail of telefoon. Als Henrike niet bereikbaar is, kan er een voicemailbericht worden ingesproken en zal ze zo snel mogelijk terugbellen.

Wil je weten wat Salon 6 medisch pedicure verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon 6 medisch pedicure of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon 6 medisch pedicure? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon 6 medisch pedicure het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Salon 6 medisch pedicure reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon 6 medisch pedicure

Bezoekers bekeken ook