Your Permanent Beauty

Your Permanent Beauty is een Schoonheidssalon gelegen aan Cantate 26 in Kampen.

Meer informatie over Your Permanent Beauty in Kampen

Mijn naam is Miranda Van Putten en ik ben een permanente make-up specialist in Kampen. Ik heb al een aantal jaar ervaring in dit vak en doe dit met veel passie en liefde. Het mooiste van mijn werk is dat ik elke dag mensen zie weggaan die ontzettend blij en zelfverzekerd zijn. Ik heb mijn opleiding gevolgd aan de academie voor permanente make-up en ik houd mijn kennis up-to-date door regelmatig Masterclasses te volgen. Mijn salon is volledig hygiënisch ingericht en ik heb een vergunning van de GGD en ben aangesloten bij de NSGP. Deze stichting helpt consumenten bij het vinden van een gediplomeerde specialist in permanente make-up. Door mijn ervaring en kennis kan ik precies bepalen wat mooi bij jouw vorm en gezicht past. Bij Your Permanent Beauty ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en een prachtig resultaat.

Wil je weten wat Your Permanent Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Your Permanent Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Your Permanent Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Your Permanent Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Your Permanent Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Your Permanent Beauty

Bezoekers bekeken ook