Schoonheidssalon Chill

Schoonheidssalon Chill is een Schoonheidssalon gelegen aan Boven Nieuwstraat 116 in Kampen.

Meer informatie over Schoonheidssalon Chill in Kampen

Schoonheidssalon CHILL is jouw salon waar we met deskundig oog kijken naar jouw unieke huideigenschappen. Samen met jou maken we een plan op basis van jouw (huid) wensen waarbij wij streven naar huidperfectie. CHILL is een unieke combinatie van vakkennis, hoogwaardige producten, aandacht en ontzettend veel liefde. Klanten zijn erg tevreden over de salon en de behandelingen. De sfeer bij CHILL is erg goed waardoor je echt even kunt ontspannen. Sandra, de schoonheidsspecialist, is goed onderlegd in de fysiologie van de huid en kan je alles vertellen over huidproblemen, vocht, voeding enz. Daarnaast zijn de producten ook fantastisch volgens de klanten. Ze zijn wel duurder dan producten van de drogist, maar je merkt duidelijk het verschil. Kortom, klanten vinden het een feestje om naar CHILL te gaan.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Chill verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Chill of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Chill? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Chill het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Schoonheidssalon Chill reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Chill

Bezoekers bekeken ook