La Jet Beauté

La Jet Beauté is een Schoonheidssalon gelegen aan Boelestraat 33 in Kampen.

Meer informatie over La Jet Beauté in Kampen

Welkom op de website van La Jet Beauté, de nagel- en schoonheidssalon van Jet Hoppen. Jet is al sinds 2004 de eigenaresse van deze salon en biedt nagelstyling en schoonheidsbehandelingen aan. Haar bedrijfsmotto is "Het leven is mooi... zoals jij!" Jet is getrouwd met Emile en heeft een zoon genaamd Camiel. Op de website vind je alle informatie over de diensten die La Jet Beauté aanbiedt, zoals manicures en voedings- en dieetcoaching. Je kunt ook reviews lezen en contact opnemen met Jet. Het adres van de salon is Boelestraat 33, 8266 DT Kampen.

Wil je weten wat La Jet Beauté verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van La Jet Beauté of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij La Jet Beauté? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je La Jet Beauté het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar La Jet Beauté reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. La Jet Beauté

Bezoekers bekeken ook