Evelashes

Evelashes is een Schoonheidssalon gelegen aan Catharina Gillesstraat in Kampen.

Meer informatie over Evelashes in Kampen

Ik ben sinds 2016 bezig met het stylen van wimpers en wenkbrauwen. Wat begon als een hobby, werd al snel een passie. Ik wilde steeds beter worden in dit vakgebied en volgde daarom trainingen in zowel Polen als Nederland, waar ik geïnspireerd raakte door mijn instructeurs. Uiteindelijk nam ik de beslissing om mijn baan op te zeggen en mijn eigen bedrijf te beginnen, genaamd Evelashes. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en trends, en neem deel aan internationale wedstrijden en beautybeurzen. In mijn salon heerst altijd een prettige sfeer en ik zorg ervoor dat mijn stylingen uw gezicht op de mooist mogelijke manier accentueren. Permanent make-up van de wenkbrauwen is een alternatief voor mensen die geen tijd hebben om elke dag hun wenkbrauwen te tekenen. Het belangrijkste voordeel is de duurzaamheid - een goed uitgevoerde permanente make-up blijft ongeveer twee jaar zitten. Het proces van permanente make-up omvat het laag voor laag aanbrengen van pigment. Om het gewenste resultaat te bereiken, zijn touch-up afspraken nodig (vooral bij lipbehandelingen). Na de behandeling is het belangrijk om de huid goed te verzorgen en te beschermen tegen UV-straling. Het gebruik van exfoliërende huidverzorgingsproducten verkort de duur van de permanente make-up. Het is normaal dat de kleur geleidelijk vervaagt. Om een frisse uitstraling te behouden, raad ik periodieke opfrisbehand.

Wil je weten wat Evelashes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Evelashes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Evelashes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Evelashes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Evelashes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Evelashes

Bezoekers bekeken ook