Schoonheidssalon & nagelstudio Mirella

Schoonheidssalon & nagelstudio Mirella is een Nagelstudio gelegen aan Floris v Straat 2 in Kampen.

Meer informatie over Schoonheidssalon & nagelstudio Mirella in Kampen

Mirella Bloemendal is een gediplomeerd schoonheidsspecialiste en heeft een schoonheidssalon in Kampen. Ze werkt met het merk Webecos en biedt goede verzorging van de huid met de beste huidverzorgingsproducten. Haar salon staat bekend om persoonlijke aandacht, kwaliteit voor een betaalbare prijs en vakkundig en onderbouwd advies. Klanten kunnen hier volledig tot rust komen en echt genieten van een moment voor zichzelf. Voor meer informatie kunnen mensen contact opnemen met Mirella via haar telefoonnummer.

Wil je weten wat Schoonheidssalon & nagelstudio Mirella verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon & nagelstudio Mirella of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon & nagelstudio Mirella? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon & nagelstudio Mirella het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Schoonheidssalon & nagelstudio Mirella reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon & nagelstudio Mirella

Bezoekers bekeken ook