Secrets of beauty by mell

Secrets of beauty by mell is een Nagelstudio gelegen aan Waterkers 59 in Kampen.

Meer informatie over Secrets of beauty by mell in Kampen

Welkom op de site Secrets of Beauty by Mell! Mellanie Bastiaan is een nagelstyliste en woont in Kampen, Overijssel. Ze heeft in 2014 haar opleiding All Round Nagelstyliste afgerond en is sinds 2021 officieel voor zichzelf begonnen. Ze heeft ook haar diploma voor de Elleebana Lash Lift gehaald, waardoor ze nu ook prachtig gekrulde wimpers kan verzorgen. Je kunt contact met haar opnemen via Whatsapp/Facebook of telefonisch voor vragen of het maken van een afspraak. In haar salon werkt ze met 'Next Gel' om mooie nagels te creëren in de gewenste lengte en vorm. Ze biedt ook gellak in honderd verschillende kleuren aan. Daarnaast biedt ze behandelingen aan voor wimpers en wenkbrauwen, zoals de Elleebana Lashlift, Browlamination en Hennabrows. Voor permanente make-up kun je bij haar terecht voor prachtige eyeliner, natuurlijk gekleurde lippen of volle wenkbrauwen.

Wil je weten wat Secrets of beauty by mell verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Secrets of beauty by mell of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Secrets of beauty by mell? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Secrets of beauty by mell het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Secrets of beauty by mell reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Secrets of beauty by mell

Bezoekers bekeken ook