Styling salon Karin

Styling salon Karin is een Nagelstudio gelegen aan Melmerhof 1 in Kampen.

Meer informatie over Styling salon Karin in Kampen

Op de website Styling Salon Karin vind je alles op het gebied van handen, voeten, wenkbrauwen en body sugaring. Je kunt er terecht voor een manicure, het plaatsen van acryl, gel of gellak op je nagels en nailart. Ook kun je er terecht voor een cosmetische voetverzorging en het kleuren en shapen van je wenkbrauwen. De eigenaresse, Karin Weijmer, is begonnen als zwemonderwijzeres, maar raakte geïnteresseerd in nagelstyling nadat ze in aanraking kwam met gellak. Ze besloot een opleiding als nagelstyliste te volgen en opende haar eigen nagelstudio in Kampen. Later breidde ze haar salon uit met brow art en body sugaring. Als je niet naar de salon kunt komen, is het mogelijk dat Karin bij jou langskomt. Je kunt contact met haar opnemen via de contactgegevens op de website.

Wil je weten wat Styling salon Karin verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Styling salon Karin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Styling salon Karin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Styling salon Karin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Styling salon Karin reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Styling salon Karin

Bezoekers bekeken ook